Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

 


Εκλογές ! 

Ευρωεκλογές ! 

Συμμετοχή ; 

Γιατί ; 


Το παραμύθι που έχουν βγάλει όλα τα κομμάτια του έθνους μου, για την συμμετοχή τάχα στην κάλπικη κάλπη, του αποτυχημένου συστήματος της αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας - Ολιγαρχίας ( κατά το εγχειρίδιο των πολιτικών επιστημών ) - απολυταρχίας του ενός με τις 151 έδρες , πρέπει επί τέλους να διαλύσει !


Αν θυμηθείτε φιλαράκια μου , όλα τα κομμάτια του έθνους μας, πασχίζουν να μας πείσουν σε κάθε εκλογική διαδικασία , για την συμμετοχή μας , καθόσον *Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ * λένε ενισχύει το πρώτο κόμμα και μπαρούφες . 

Δεν σου λένε Ψήφισε μας , αλλά συμμετέχετε και πόσο σοβαρή είναι η συμμετοχή . 


Μετά από πολύ έρευνα, έχω διαπιστώσει ότι, συμμετέχοντας σε διαδικασίες ενός αποτυχημένου συστήματος , εχθρικό στον ιδιοκτήτη ιθαγενή Έλληνα , απλά το αναγνωρίζεις , επικυρώνεις όλες τις πράξεις απιστίας , παραβάσεις καθήκοντος , έσχατες προδοσίες και εγκληματικές ενέργειες που έχει κάνει εναντίον σου .


Ουσιαστικά , του λες, σε ευχαριστώ για τους κατεπανάληψη βιασμούς της ζωής μου , μέχρι σήμερα , αναγνωρίζω την οντότητα σου σαν βιαστή της ζωής μου και συνέχισε με λευκή επιταγή να βιάζεις την ζωή μου , με αποφάσεις και νόμους για μένα , χωρίς εμένα και υπέρ των ολιγαρχών . 


Η καραμέλα ότι , η μη συμμετοχή δίνει δύναμη στο πρώτο κόμμα, έχει λιώσει από το πολύ γλείψιμο . Άλλωστε το πρώτο κόμμα με τις 151 έδρες, είναι δρομολογημένο από τα νοθευμένα προγράμματα αλλοίωσης των εκλογών , της ιδιωτικής εβραϊκής εταιρείας singular logic, στη βάση των αμερικανικών εκλογών και όλων των κρατών, που το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα ανήκει στην οικογένεια Rothtsilnts ( Εθνική τράπεζα και τράπεζα Ελλάδος για την Ελλάδα ). 


Άλλωστε η ψήφος στα μικρά κόμματα , που κάποιοι προωθούν , σε τι εξυπηρετεί ; Απλά μια παρουσία και μια γραφικότητα , χωρίς ουσιαστική παρέμβαση και αλλαγής οποιασδήποτε πολιτικής απόφασης και αποτροπής νομοσχεδίων από το επικαλυμένο με τον μανδύα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας , ναζιστικό κόμμα που διοικεί και διαχειρίζεται τον πλούτο των ιδιοκτητών Ελλήνων . 


Επομένως θεωρώ , εφαρμόζω και αγωνίζομαι για μη συμμετοχή , αποχή από την αναγνώριση των εγκληματιών κυβερνώντων  και διαδόχων αυτών , με συνειδητή πολιτική πράξη . 


Η εκκωφαντική αποχή από τις ευρωεκλογές θα είναι ένα ισχυρό χτύπημα στο  σύστημα ( ευρωπαϊκό και Ελληνικό ) που έχει αλυσοδέσει τον ιδιοκτήτη Έλληνα . Όμως αυτό από μόνο του δεν φτάνει . Πρέπει ταυτόχρονα να συντονιστούν οι δυνάμεις, με αυτοοργάνωση για εθνικό αυτόνομο δημοψήφισμα - εθνοσυνέλευση, για ανακήρυξη του έθνους των αυτοχθόνων ιδιοκτητών Ελλήνων ( στα πλαίσια των αυτοχθόνων πληθυσμών , όπως οι Ινδιάνοι της Αμερικής και άλλοι ) βάση του δικαίου των εθνών και των αυτοχθόνων πληθυσμών . 


Η αλλαγή του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος , σε άμεση δημοκρατία , είναι πλέον επιτακτική ανάγκη ύπαρξης της οντότητας του Ελληνικού έθνους . 


Οι διαμαρτυρίες , κινούμενες από το ίδιο το σύστημα για την αποσυμπίεση της οργής των ιδιοκτητών Ελλήνων , δεν έχουν καμμία απολύτως επιτυχία , στην αλλαγή πολιτικής, των πολιτικών ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ προς τους ιδιοκτήτες Έλληνες . 


Είναι μόνο για θωπεία του μικρού φτωχούλι εαυτού μας  , παρέχοντάς του την ψευδαίσθηση ότι έκανε το σωστό και το καθήκον του απέναντι στους δυνάστες . 


Καμμία πλέον ανοχή και συμμετοχή στις διαδικασίες του συστήματος .


Αποχή συνειδητή από τις ευρωεκλογές , σαν ακροτελεύτια πολιτική πράξη . Η συμμετοχή είναι τροφή στο σύστημα και το γιγαντώνει ανεξέλεγκτα .


Πλήρωσε τους τοις μετρητοίς ! 


Η πίστωση έχει πλέον τελειώσει ! 


Cherokee21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου