Κυριακή 2 Μαΐου 2021

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

 



Πάσχα 2020

Καλή ηλίου ημέρα φίλοι μου !

Εύχομαι σε όλους Ανάσταση και ανάταση ψυχής .

Θέλω να δώσω κάποιες ελεύθερες σκέψεις , για τις οποίες , έχω  βάσιμες πιθανότητες, να γίνουν αντικείμενο βάρβαρης κριτικής , καθόσον όταν κάποιος βρίσκεται σε μια κατάσταση , επικίνδυνης μορφής ελευθερίας και ψάχνει την αλήθεια , πέφτει συχνά πυκνά , επάνω σε κλειστές πόρτες και χαραγμένες συνειδήσεις , που είναι βολεμένες στο χρυσό κουτί, ενός τεράστιου matrix και σιδηροοδέσμιες  σε μια φυλακή γεμάτη φόβο και ηττοπάθεια .

Η σημερινή μέρα για μένα , έχει συμβολικό χαρακτήρα και δίνει μια ευκαιρία , στον καθένα να κάνει μια επανεκκίνηση , ώστε να πνίξει τους υπαρξιακούς  φόβους μέσα του , τον ιδιοτελή άνθρωπο , αποτέλεσμα  μιας στοχευμένης καταναλωτικής  αποχαύνωσης , τον  Άνθρωπο που φορώντας την μεταφορική αλλά και την πραγματική του μάσκα , καμουφλάρεται πίσω από αυτήν δικαιολογώντας αδυναμίες και ατομιστικές πράξεις , τον άνθρωπο που κοροϊδεύει τον εαυτόν του , για να του δώσει ένα ψίχουλα ψεύτικης σιγουριάς και μια ψευδαίσθηση ύπαρξης .

Ο Χριστός,  που άσχετα αν υπήρξε σαν ιστορικό πρόσωπο , άσχετα με το αν υπήρξαν ή όχι, σύγχρονοι της εποχής του συγγραφείς, να αποθανατήσουν την επαναστατική παρουσία του , μέσα σε ένα περιβάλλον φαρισαϊσμου ( που το ίδιο ακριβώς βιώνουμε και σήμερα ) , άσχετα με τον αν ήταν ο Διόνυσος ( Ο Διόνυσος έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά του Χριστού και της ζωής του και υπήρξε πολλά χρόνια πριν από αυτόν )  , ο Απόλλωνας Τυανέας η όποιος άλλος , που η ιστορία αναφέρεται με όλα τα χαρακτηριστικά του , σε διάφορες τοπικές παραδώσεις ανά τον κόσμο πριν καν την παρουσία του , όπως την αναφέρει η καινή διαθήκη , ήταν η ενσάρκωση όλων των αρετών και των αξιών μαζί και από την γέννηση του στη σπηλιά , μέχρι την ανάσταση του , έδωσε επί μέρους και συγκεντρωτικά μηνύματα , ώστε οι άνθρωποι, να κάνουν απλά εφαρμογή και μόνο, αυτών των μηνυμάτων , για την ευτυχία και ευημερία τους .
Παρά ταύτα όμως , Κάποιοι πονηροί άνθρωποι χωρίς ανθρώπινες αξίες και καταραμένου γένους , έκλεψαν την διδασκαλία του Χριστού την έβαλαν στα δικά τους παπούτσια και δημιούργησαν ένα μαγαζί γωνία, επιβάλλοντας δια πυρός και σιδήρου την νέα τάξη πραγμάτων της εποχής εκείνης και γενοκτονώντας τους Έλληνες.
Οι τακτική είναι ακριβώς η ίδια και σήμερα. 
Τοποθετείς μια ταμπέλα σε κάποιους και μετά βγάζεις διαταγή , για τον διωγμό τους .
Χθες ήταν η ταμπέλα "Ειδωλολάτρες - Παγανιστές - Έλληνες " και είχαμε την γενοκτονία των Ελλήνων με 20 και πάνω εκατομμύρια σφαγιασθέντες στα κρεματόρια της Σκυθόπολης, στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης και σε διάφορα σημεία της Βυζαντινής  επικρατείας.
Σήμερα είναι η ταμπέλα "Αρνητές των τεστ - αρνητές των εμβολίων - Ψεκασμένοι -συμομωσιολόγοι κ.λ." , πάντα από δείγματα ανθρώπων του ίδιου μιαρού γένους .

Αυτοί οι διαχρονικοί Γραμματείς και οι Φαρισαίοι , κατάφεραν να χαράξουν τους εγγεφάλους εκατομμυρίων ανθρώπων , με μια ρατσιστική μέθοδο και στρατηγική , χρησιμοποιώντας την διδασκαλία περί αγάπης του Χριστού , που μόνο αγάπη δεν βλέπουμε να εκδηλώνεται , από όλους αυτούς που δηλώνουν δούλοι του Θεού και υπηρέτες του δόγματος .
Αυτοί οι ίδιοι που μιλάνε για τον Χριστό και μιλάνε με φανατισμό για το κατασκευασμένο δόγμα , εκμεταλεύονται τους συνανθρώπους τους , δολοφονούν άλλους , διαπράττουν πράξεις αδικίας , φθονούν , δεν συγχωρούν , κ.λ. Δηλαδή κάνουν εντελώς τα αντίθετα, από αυτά που το δόγμα έχει υιοθετήσει, για να αιχμαλωτίσει την συνείδηση του ποιμνίου , με βασικό όπλο την δεισιδαιμονία ( φόνος του θανάτου - παράδεισος - κόλαση ) .
Γνωρίζω ότι θα μου πουν κάποιοι (όπως  το έχουν κάνει ) ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ; Θα τους απαντήσω ότι , σήμερα ίσως είναι η μέρα για αφύπνιση και προβληματισμό ώστε να γίνει πραγματική ανάσταση ψυχής και επανεκκίνηση και όχι να Θάβουμε και να επικαλύπτουμε , καταστάσεις που βαθειά μέσα μας , επαναστατούμε.
Προσωπικά λοιπόν θεωρώ ότι η Ανάσταση του Χριστού , θα πρέπει να μας δώσει μια γερή καρπαζιά για να ξυπνήσουμε και να αναθεωρήσουμε , τακτικές και πρακτικές , που στρέφονται κατά του ανθρώπου , με τάσεις αυτοκαταστροφής και χωρίς σεβασμό στην δημιουργία , ορμώμενοι από εγωϊστικά και ιδιοτελή κίνητρα .

Ας γίνει η σημερινή μέρα , μια μέρα που θα κοιτάξουμε στον καθρέφτη μας , θα κάνουμε αυτοκριτική και θα αναστήσουμε την σκοτωμένη ψυχή μας , παίρνοντας σαν παράδειγμα την ανάσταση του Χριστού .
Ας απεμπλακούμε από δόγματα και οτιδήποτε , δημιουργεί δεσμά στην ψυχή του ανθρώπου .

Δεν είμαστε μόνοι στον πλανήτη γη . Δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές , εγωϊστες και έχοντας την ψευδαίσθηση της Αρίας δογματικής ηγεσίας .

Παντού οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες , παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί , παντού χρειάζεται η ανάσταση της ψυχής των ανθρώπων και όχι μόνο ενός δόγματος .

Με σεβασμό στην αλήθεια , στην έρευνα , στην ελευθερία και το δίκαιο του ανθρώπου . Cherokee21 2-5-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου