Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ


Η στατιστική είναι μια επιστήμη που αν την παρακολουθήσεις μεθοδικά , βλέπεις την πραγματικότητα .

Μας έχουν ευαισθητοποιήσει , για το θέμα του κορωναϊου , ώστε να είμαστε παθητικοί δέκτες , σε ότι κακό μας ετοιμάζουν .

Οι δολοφόνοι της αλήθειας οι δημοσιογράφοι , εκτελούν με ψυχρή καρδιά , τα μυαλά και τις ψυχές , όσων τους επιτρέπουν να μπουν μέσα στο συναίσθημα .

Τα εργοστάσια κατασκευής κατευθυνόμενων ειδήσεων , παράγουν καθημερινά προϊόντα , προς κατανάλωση από τα πρόβατα της μαντράς , μιας ανθρωποβόρας παγκόσμιας τάξης .

Μήπως να δούμε τα στατιστικά και να κάνουμε τις συγκρίσεις μας , με το λογιστικό να επικρατεί του θυμικού ;

Μήπως να αρχίσουμε να βάζουμε ερωτήματα προς απάντηση , όπως (γιατί , πως , πότε, που, τι, ποιοι , πόσα ), για να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στους προβληματισμούς μας ;

Ξέρεις πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα κάθε χρόνο , αλλά αυτό βέβαια δεν είναι μεταδοτικό και δεν θα φτάσει ποτέ στα ρετιρέ και στις επαύλεις των αρχόντων .

Θα με ρωτήσεις ."Που ήσουνα τόσο καιρό , τώρα με την κορώνα το θυμήθηκες ;" Θα σου απαντήσω ότι , ήμουν συνεχώς παρόν και με έντονο επικριτικό τρόπο ,δημοσιοποιούσα θέματα που είχαν να κάνουν με την πείνα και τους θανάτους στις εκμεταλευόμενες υπανάπτυκτες χώρες , από τους "πολιτισμένους της Δύσης € "

Οπότε, δες τους πραγματικούς θανάτους και από ποιες αιτίες υπήρξαν , συγκρίνοντας με τα "αληθοφανή στοιχεία " των παπαγάλων . George 21




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου