Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

FAUCI INFO . Πώς λειτουργεί το χαζάρικο σύστημα κατά του ανθρώπου .

Ώστε θέλεις αλήθειες ! Είσαι σίγουρος ή θα έχεις πρόβλημα με την συναγωγή ; Μιλάς για συνομωσιολογίες και συνομωσιολόγους , αλλά τα γεγονότα σε ισοπεδώνουν και σου βγάζουν την μάσκα του βολεμένου εργαλείου της σιωνιστικής υπάνθρωπης τακτικής .

Τα περιθώρια σου είναι λίγα ακόμα , για επανόρθωση , γιατί έρχεται το φως και το μεγαλείο του πάλαι ποτέ Ελληνισμού . Αν συνεχίσεις με τις πράξεις σου να ενισχύεις τα σχέδια καταστροφής του ανθρώπου , θα έλθει η ώρα που θα ζητάς απεγνωσμένα λείτρωση, γιατί η Νέμεσης και η Ιττη θα σε αναλάβουν . Έχεις ακόμα την επιλογή . Παρακολούθησε μια ακόμα πραγματικότητα παρακάτω , για να νιώσεις την αλήθεια .


O FAUCI EINAI Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ)
Ιατρός ερευνήτρια, αποκάλυψε πως μολύνονται οι άνθρωποι με τα μολυσμένα με ιούς εμβόλια, και ο Fauci, την κατέστρεψε και την φυλάκισε.

Η αλήθεια για τον Fauci και την ποινικοποίηση της έρευνας της Δρ Judy Mikovits
 “Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.

Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκα από τη δουλειά μου, κατηγορήθηκα, διώχθηκα, φυλακίστηκα και διατάχθηκε να αποσύρω την έρευνά μου και να δηλώσω δημοσίως ότι «τα έβγαλα όλα απ’ το μυαλό μου».

Ποιός την κατηγόρησε, την απέλυσε την φυλάκισε και την απείλησε με την ζωή της, γιατί αρνήθηκε να αποσύρει την έρευνα της και να κλείσει το στόμα της;
Ο Fauci.

Η Judy A. Mikovits είναι από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες της γενιάς της.

Έγινε μέλος του NIH το 1980 ως Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στη Μοριακή Ιολογία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ως ερευνήτρια για τον καρκίνο.

Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV.

Η Δρ Mikovits ξεκίνησε μια 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ανθρώπινης ρετρό ιολογίας.

Βοήθησε τον Δρ Russetti να απομονώσει τον ιό HIV και να τον συνδέσει με το AIDS το 1983.

Ο προϊστάμενος της NIH, Anthony Fauci, καθυστέρησε τη δημοσίευση αυτής της κρίσιμης έρευνας για 6 μήνες, ώστε να δώσει το χρόνο στον Robert Gallo να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει και να διεκδικήσει την πατρότητα του ιού.

Οσον αφορά τον  Robert Gallo βρισκόταν στα δικαστήρια και με τον Γάλλο Luc Montagner για την πατρότητα του ιού, αν θυμάμαι καλά επι 8 χρόνια, τελικά μοιράστηκαν τα δικαιώμάτα και το βραβείο Νόμπελ, άλλη μια μεγάλη αμαρτωλή ιστορία.

Η καθυστέρηση στις μαζικές εξετάσεις για τον HIV επέτρεψε στο AIDS να εξαπλωθεί περαιτέρω σε όλο τον κόσμο και βοήθησε τον Fauci να κερδίσει προαγωγή σε διευθυντή του NIAID. Ανταμείφθηκε για την προσφορά του.

Το 2006, η Δρ Mikovits έγινε διευθυντής του Whittemore Peterson Institute for Neuro-Immune Disease και συνεργάστηκε με τον Δρ Ruscetti αναζητώντας την αιτία του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης CFS που ξαφνικά έγινε επιδημία στη δεκαετία του 1980.

Η αρσενική κυριαρχούσα ιατρική κοινότητα απέρριψε το CFS με την αιτιολογία, ότι το CFS είναι μια  ψυχοσωματική «γρίπη γιάπις» που προκαλείται όταν τα εύθραυστα θηλυκά τα ''παίζουν'' σε εργασίες που απαιτούν ένταση, σε εταιρικές εργασίες.

Η Δρ Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των προσβεβλημένων γυναικών έφερε έναν ιό - που ονομάζεται Xenotropic Murine Leukemia related Virus (ΧΜRV)- απομόνωσε τον ιο που αποδείχθηκε ότι προέρχονται από ποντίκια.

O  XMRV σχετίζεται επίσης με καρκίνο του προστάτη, του μαστού, των ωοθηκών, της λευχαιμίας και του πολλαπλού μυελώματος.

 Πολλές γυναίκες με XMRV έφεραν παιδιά με αυτισμό.

Το 2009, η Δρ. Mikovits και ο Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους
στο περιοδικό Science.

Όμως η ερώτηση παρέμεινε: Πώς ο XMRV μπήκε σε ανθρώπους;

Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές που είχε ως αποτέλεσμα την ''Επιδημία στο Νοσοκομείου του Λος Άντζελες του 1934''.

Αυτό το εμβόλιο καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικών.

Οι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.

Οι μελέτες της Δρ Mikovits έδειξαν ότι ο ιός XMRV υπήρχε στα εμβόλια MMR, Polio και Encephalitis που δόθηκαν σε παιδιά Αμερικής και στους στρατιώτες.

Ο Δρ Fauci διέταξε τη Mikovits να κλείσει το στόμα της.

Όταν αρνήθηκε, κατάσχεσε παράνομα τα βιβλία εργασίας και τους σκληρούς δίσκους της, την απέλυσε από την κυβερνητική της εργασία και την απέκλεισε από το να λαμβάνει επιχορηγήσεις απο το NIH που την ανάγκασε να τερματίσει την επιστημονική της καριέρα.
Ο XMRV παραμένει στα αμερικανικά εμβόλια.

Με δικά της λόγια η ιστορία της

Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.

“Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.

Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκα από τη δουλειά μου, κατηγορήθηκα, διώχθηκα, φυλακίστηκα και διατάχθηκε να αποσύρω την έρευνά μου και να δηλώσω δημοσίως ότι «τα έβγαλα όλα απ’ το μυαλό μου».

Αρνήθηκα να καλύψω τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκα και τιμωρήθηκα.

Με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκυρήξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”

”Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που παραβλέπει τις βλάβες και τις παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια, και είναι πιο διεφθαρμένο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Και έτσι κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τον κόσμο να μάθει ότι κάθε μία ένεση σε βλάπτει, και μπορεί να μη δεις τον καρκίνο για δύο δεκαετίες…”

Δείτε τα  συγκλονιστικά βίντεο παρακάτω και θα δείτε για το πως ρίχτηκε στην φυλακή, επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.

Πηγή : attikanea

George 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου