Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ;

https://www.cna.gr/world/mpil-gkeits-tha-chrimatodotisei-tin-kataskeyi-7-ergostasion-gia-emvolia/.
Και όμως η γη γυρίζει !

Τελικά υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων , σε σχέση με την ζωή και την τσέπη .
1. Εκείνοι που αγωνίζονται για την αλήθεια  το δίκαιο , την ελευθερία , την δικαιοσύνη . Εκείνοι που δεν σκέφτονται , το οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει κάθε ενέργεια τους , στην δουλειά τους , στην οικογένεια τους και στην ζωή τους γενικά , αν θέσουν τον εαυτόν τους , απέναντι στην παραπληροφόρηση , στην χαλκευμένη αλήθεια και στην παγκόσμια τραπεζική δικτατορία. Εκείνοι που , καταντούν γραφικοί , καθώς προσπαθούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις , ανθρώπων, που έχουν εγκλωβιστεί , σε κατασκευασμένους κόσμους , με χαραγμένα μυαλά , φορώντας παρωπίδες και ένα μικρό σακίδιο , με το σφυχτά δεμένο πουγκί τους . Εκείνοι που ξεφεύγουν , από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση , των εργοστασίων παραγωγής ψεύτικης πληροφορίας , δημοσιοποιώντας πληροφορίες ,που την αρχή φαντάζουν παράξενες , εξωφρενικές , αλλόκοτες , και ταράζουσες τα λιμνάζοντα ύδατα , χαρακτηριζόμενοι ως εκ τούτου "Συνομωσιολόγοι ".
2 . Εκείνοι που η γλώσσα τους , έχει ξεπεράσει το μπόι τους και έχει γλιτσάσει ,από το πολύ γλύψιμο . Εκείνοι που τους πατρωνάρει κάποιο κόμμα , κάποια ομάδα , κάποιο δόγμα , στα οποία προσκυνούν σαν οπαδοί που είναι , τα βρώμικα και αιμοσταγή πανωφόρια , από τις εκατομμύρια ζωές , που έχουν αφαιρέσει , στο όνομα ενός Μεσιά , ενός ψεύτικου οράματος , μιας ψεύτικης ιδέας. Εκείνοι που , στη ζωή τους , βρήκαν στρωμένες καταστάσεις , με εβραϊκές εταιρείες τύπου φρανσαιζ , με κληρονομιές απρόσμενες , με υποστήριξη ,του εβραϊκού λόμπι  , με μυαλό ελεγχόμενο από τον Θεό του χρήματος Γιαχβέ , πουλώντας την ψυχή τους στον διάβολο . Εκείνοι που, μόλις δουν κάποιον να ξεφεύγει από το κοπάδι , κηρύσσοντας πόλεμο κατά των δυναστών , των ομάδων , των κομμάτων και των δογμάτων , τον  χλευάζουν παντοιοτρόπως , μειώνοντας την προσωπικότητά του , τοποθετώντας του , εύκολα διαχειρήσιμες ταμπέλες και εν τέλη τον κατατάσσουν στους γραφικούς . Εκείνοι που , δέχονται αμάσητα , όλα τα κατασκευασμένα νέα -πληροφορίες , που έρχονται από τα εργοστάσια παραγωγής (Assosiated press -Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων , γνωστών ιδιοκτητών και παγκόσμιων επιβητόρων ) και που οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε  , ακυρώνει αυτές τις πληροφορίες , προτάσσοντας άλλες , που φαίνονται να οδηγούν τα πράγματα ,ή που πρόκειται να συμβούν , τους χαρακτηρίζουν συνομωσιολόγους .

Ε λοιπόν !  Προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία και λέω σε όσους τάσσονται με το σύστημα , το καθεστώς , τις ομάδες , τα κόμματα και τα δόγματα , ότι υπάρχουν κύκλοι , υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν και  ξαφνικά μπορεί να βρεθούν , από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα .

Στο τέλος ο άνθρωπος θα νικήσει , η αλήθεια , το δίκαιο , η δημοκρατία και η ελευθερία θα επικρατήσουν και η αφθονία θα απλωθεί παντού .

Άντε γιατί μας έχετε πρήξει την αρχή του Δία μας  .
 George 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου