Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


Κάποιοι ντόπιοι τοποτηρητές της ευκαιρίας και της οπαδιστικής εξάρτησης , τα έχουν βάλει με τον ΤΡΑΜΠ , βάζοντας του την ταμπέλα Εθνικιστής .

Βέβαια να μου πεις , τα ίδια κάνουν και τα εβραϊκά υπόθετα της ΚΑΜΠΑΛ , που έχουν καταστρέψει τον πλανήτη , από την διοικητική έδρα τους την Wasigton Dc.

Ο Τραμπ έχει εξαπολύσει πόλεμο και έχει αρχίσει πάμπολλες συλλήψεις , σε όλη την σαπίλα των δημοκρατικών . Έχουν ενοχληθεί όλα τα αριστερόστροφα ψευτοκουλτουριάρικα νοιάτα , καθώς και όλα τα ομοιογενή (βλέπε εβραϊκά , χαζάρικα υπόθετα ) , για τις νίκες που επιτυγχάνει καθημερινά .

Τελικά ξεσκεπάζονται με τις κινήσεις τους,  όλοι αυτοί που είναι γρανάζι , ενός σιωνιστικού , μασωνικού, παγκόσμιου εργοστασίου , παραγωγής λήθης και σκλαβιάς του ανθρώπου,  μέσα από τις διάφορες πολυεθνικές εταιρείες ,ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ),   ΜΜΕ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κ.Λ.

Όμως όσο και να αντιστέκονται , πλέον ήλθε η ώρα,  της επικράτησης του ανθρώπου . Τα ερπετά και τα υβρίδια , ήδη τρέχουν να μπουν στις τρύπες τους .

Ότι και να λένε για τον Τραμπ , κάνει αυτό που πρέπει για την χώρα του και μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της Fed  και το Αμερικανικό κράτος θα εκδίδει μόνο του το δολάριο , τότε ο Τραμπ θα έχει την τελειωτική νίκη , στο γένος Λεβί των Εβραίων, που εδρεύει στο City of London, που είναι το  κέντρο οικονομικού ελέγχου του πλανήτη .

Και κάτι ακόμα . Το εβραϊκό λόμπι και γενικά η ΚΑΜΠΑΛ  , έχασε τον έλεγχο ,γιατί η εκλογή του ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ . ΟΠΟΤΕ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗ ΥΒΡΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . G

Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν την ιστορία των Χαζάρων , γιατί έχουν προσπαθήσει να την εξαλήψουν , από κάθε τι πληροφοριακό για αυτούς μέσον , σας παραθέτω εδώ ένα σύνδεσμο , από όπου μπορείτε να πάρετε , μια ιδέα και να βάλετε ένα τουβλάκια στο παζλ της παγκοσμιοποίησης . https://georgealexis21.blogspot.com/2020/04/blog-post_46.html?m=1

George 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου