Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ(THE GEORGIA' S STONES)(

Οι αινιγματικοί λίθοι της Τζώρτζια! Νικόλας Μπάλλος Νικόλας Μπάλλος
Στην Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκονται οι “Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια” (Georgia Guidestones), που είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα αποτελούμενο από έξι μεγάλες πλάκες από γρανίτη με το συνολικό βάρος του “Αμερικάνικου Στόουνχετζ” να ξεπερνά τους 100 τόνους! Πάνω στην αινιγματική κατασκευή υπάρχουν χαραγμένες δέκα οδηγίες, γραμμένες σε 8 διαφορετικές γλώσσες ενώ στην κορυφή της κατασκευής υπάρχει ένα μικρότερο μήνυμα γραμμένο σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής, Αρχαία Ελληνικά, Αιγυπτιακά, Σανσκριτικά και Βαβυλωνιακά!
stones-2 Στο κέντρο της κατασκευής υπάρχει μια μεγάλη πλάκα, ενώ γύρω της βρίσκονται διατεταγμένες άλλες τέσσερις σχηματίζοντας έναν κύκλο, και στην κορυφή έχει τοποθετηθεί πάνω σε όλες τις πλάκες η έκτη και τελευταία πλάκα. Μια μικρή μαρμάρινη επιγραφή βρίσκεται λίγα μέτρα μπροστά από την κατασκευή παρέχοντας μερικές πληροφορίες για την ιστορία των “Κατευθυντήριων Λίθων”.
stone-3 Οι δέκα οδηγίες που έχουν χαραχθεί σε κάθε πλευρά των τεσσάρων λίθων είναι γραμμένες στα Αγγλικά, Σουαχίλι, Ισπανικά, Εβραικά, Χίντι, Αρχαία Κινέζικα, Αραβικά και Ρώσικα. Οι οδηγίες γράφουν τα εξής: Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση. Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία. Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας. Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική, Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια. Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο. Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους. Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα. Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο. Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση. Στο ανατολικό πλευρό της αινιγματικής κατασκευής υπάρχει μια μικρή επιγραφή γραμμένη στα Αρχαία Ελληνικά που γράφει “Οίτε οι λίθοι την οδών δεικνύντων οιωνοί σωφροσύνης”.
greek Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τους εμπνευστές και δημιουργούς των κατευθυντήριων λίθων, με τις θεωρίες συνωμοσίας να αναφέρουν του Μασόνοι ή τους Ροδόσταυρους ως του πιο πιθανούς σχεδιαστές της αινιγματικής κατασκευής. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί επίσης η πρώτη οδηγία που είναι χαραγμένη στις πλάκες που αναφέρει την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κάτω από 500.000.000, που στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού θα πρέπει να πεθάνει…
Newmail.gr Cherokee21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου